OFERTA ŚWIĄTECZNA
ZAMÓW DO 3.01.2021
ODBIERZ 6.01.2021
Zamówienia przyjmujemy pod tel. 731 417 419
OFERTA ŚWIĄTECZNA CECHOWEJ: ZESTAW I „KEWIN SAM W DOMU”
CENA: 44zł / os.
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
RYBA PO GRECKU
ŚLEDZIK W OLEJU Z CEBULKĄ
SAŁATKA JARZYNOWA
SMAŻONY FILET Z KARPIA
KUTIA
ZESTAW II „SZKLANA PUŁAPKA”
CENA: 66zł / os.
BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI
RYBA PO GRECKU
ŚLEDZIK Z GRZYBKAMI
SAŁATKA ŚLEDZIOWA SZUBA
KARP W GALARECIE
KAPUSTA Z GRZYBAMI
SMAŻONY FILET Z KARPIA
KOMPOT Z SUSZU
ZESTAW III „KSIĄŻĘ W NOWYM JORKU”
CENA: 88zł / os.
KREM Z GRZYBÓW LEŚNYCH
TATAR Z ŁOSOSIA
RYBA PO GRECKU
SAŁATKA ŚLEDZIOWA SZUBA
KARP W GALARECIE
SZCZUPAK FASZEROWANY
ROLADKI Z CUKINII Z KREMOWYM SERKIEM
SAŁATKA JARZYNOWA
KUTIA
KOMPOT Z SUSZU
ZESTAW IV DLA DWÓCH OSÓB „ROMEO I JULIA”
CENA: 160zł
KREM Z GRZYBÓW LEŚNYCH
SMAŻONY FILET Z KARPIA
RYBA PO GRECKU
ŚLEDZIK Z JABŁKIEM W PORZECZKACH
SAŁATKA JARZYNOWA
PIEROGI ZE SZPINAKIEM
KAPUSTA Z GRZYBAMI
ROLADKI Z CUKINI Z KREMOWYM SERKIEM
ZESTAW V RODZINNY DLA 4 OSÓB „WITAJ ŚWIĘTY MIKOŁAJU”
CENA: 320zł
BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI
SMAŻONY FILET Z KARPIA
RYBA PO GRECKU
ROLADKA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM
ŚLEDZIK Z GRZYBKAMI
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
SAŁATKA ŚLEDZIOWA SZUBA
SAŁATKA JARZYNOWA
KOMPOT Z SUSZU
MENU IM. ADAMA SŁODOWEGO „ZRÓB TO SAM”
ZUPY:
KREM Z GRZYBÓW LEŚNYCH • 15zł / 200ml
BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI • 10zł / 200ml
RYBY:
SMAŻONY FILET Z KARPIA • 12zł / 100g
RYBA PO GRECKU • 12zł / 100g
SZCZUPAK FASZEROWANY • 12zł / 100g
KARP W GALARECIE • 12zł / 100g
TATAR Z ŁOSOSIA • 19zł / 100g
ROLADKA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM • 12zł / 100g
ŚLEDZIK W ŚMIETANIE • 6zł / 100g
ŚLEDZIK W OLEJU Z CEBULKĄ • 6zł / 100g
ŚLEDZIK Z GRZYBKAMI • 6zł / 100g
ŚLEDZIK z JABŁKIEM w PORZECZKAch • 6zł / 100g
DZIADEK MRÓZ POLECA:
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI • 17zł / 7szt
PIEROGI ZE SZPINAKIEM • 17zł / 7szt
SAŁATKA ŚLEDZIOWA SZUBA • 6,5zł / 100g
SAŁATKA JARZYNOWA • 5zł / 100g
ROLADKI Z CUKINIi Z KREMOWYM SERKIEM • 5zł / 100g
KAPUSTA Z GRZYBAMI • 6zł / 100g
NA DRUGI DZIEŃ ŚWIĄT:
KURCZAK PIECZONY W CAŁOŚCI • 39zł
KACZKA PIECZONA W CAŁOŚCI • 69zł
PASZTET Z KACZKI • 65zł/ 1kg
PASZTET Z DZIKA • 75zł / 1kg
GOLONKA Z KAPUSTĄ • 39zł / porcja (ok. 0,5kg)
NA SŁODKO:
KUTIA • 8zł / 100g
MAKOWIEC • 70zł / 1kg
SERNIK • 70zł / 1kg
BLOK CZEKOLADOWY • 90zł / 1kg
CIASTECZKA KORZENNE Z CZEKOLADĄ • 35zł / 1kg
PIECZYWO:
CHLEB ŻYTNI NA ZAKWASIE • 12zł / bochenek (ok. 1kg)
CHAŁKA • 9zł / szt.
CIABATTA • 3zł / szt.
BUŁKA Z ŻURAWINĄ • 3zł / szt.
BAJGIEL Z MAKIEM • 3zł / szt.
DO PICIA:
KOMPOT Z SUSZU • 3,5zł / 9zł
WINO:
CZERWONE:
Gallegas Vespertino Tempranillo • 40zł / but.
Miopasso Primitivo Puglia • 50zł / but.
Chateau Grand Lys Bordeaux Superieur • 60zł / but.
BIAŁE:
Gallegas Vespertino Macabeo • 40zł / but.
Preciso Pinot Grigio Terre Siciliane • 50zł / but.
De Martino Estate Chardonnay Maipo Valley • 60zł / but.
MUSUJĄCE:
Lopez Morenas Gran Duque Selección Brut Cava • 55zł / but.
Bisol Invilla Prosecco DOC – 65zł / but.